Tom Allen Senera Oy / Maalämpö ja ilma-vesilämpö

Maalämpö- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kaikenkokoisiin taloihin

Tom Allen Senera Oy on maalämpöalalla Suomen kokenein toimija ja alan markkinajohtaja. Toteutamme maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppujen asennukset kokonaisvastuullisesti. Mitoitamme, suunnittelemme ja toteutamme järjestelmät vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Oma huoltopalvelumme varmistaa järjestelmän parhaan mahdollisen toiminnan asennuksen jälkeen.

Toimintamme lähtökohdat ovat vastuullisuus, luotettavuus ja korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaallemme huolettoman, ympäristöystävällisen ja käyttökustannuksiltaan erittäin edullisen lämmitysjärjestelmän, joka nostaa talon arvoa. Kartoitamme asiakkaamme tarpeet tarkasti, ja suunnittelemme hänen tilanteeseensa parhaiten sopivan ratkaisun.

Maalämpö

Maalämpöjärjestelmän toiminta perustuu siihen, että lämmönkeruuputkistossa kiertävä lämmönkeruuneste kerää lämpöä, jonka maalämpöpumppu hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Lämmönkeruuputkisto sijoitetaan tavallisesti kallioperään porattuun lämpökaivoon. Lämmityskustannukset maalämmöllä ovat n. 70 % pienemmät kuin esim. öljy- tai sähkölämmityksellä. Parhaiden säästöjen saavuttamiseksi on tärkeää mitoittaa ja asentaa järjestelmä laadukkaasti. Maalämmön voi asentaa niin uuteen taloon kuin esimerkiksi öljylämmityksen, sähkölämmityksen tai kaukolämmön tilallekin.

Ilma-vesilämpö

Ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöä kallioperän sijaan ulkoilmasta. Ilma-vesilämpöjärjestelmä on hyvä vaihtoehto erityisesti silloin, kun lämpökaivon poraaminen ei ole asiakkaamme tarpeisiin sopivin ratkaisu. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko talon lämmitys sekä lämpimän käyttöveden tuottaminen, ja lämmityskustannuksissa saavutetaan huomattavat säästöt verrattuna esim. sähkö- tai öljylämmitykseen. Asennamme ilma-vesilämpöpumput laadukkaana kokonaispalveluna kartoittaen asiakkaan tilanteen huolellisesti.

https://www.tomallensenera.fi/Ota yhteyttä

Jimi Puustinen

Tom Allen Senera

Jimi Puustinen

040 5399 506
jimi.puustinen@tomallensenera.fi

Jarkko Levä

Tom Allen Senera

Jarkko Levä

050 5000 116
jarkko.leva@tomallensenera.fi

Mika Tulonen

Tom Allen Senera

Mika Tulonen

050 5005 510
mika.tulonen@tomallensenera.fi

Juha-Pekka Suvanto

Tom Allen Senera

Juha-Pekka Suvanto

045 638 4602
juha-pekka.suvanto@tomallensenera.fi