Mammuttikoti

Alan kattavin palvelu

Mammuttikoti on ainut talovalmistaja Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen sekä hirsi- että puutaloja. Voit koota unelmiesi talon täysin tarpeidesi mukaan: Valittavinasi on rakennusmateriaalin lisäksi talosi malli, ulkonäkö, koko sekä toimitussisällön- ja tehtaan oman rakentamispalvelun laajuus. Meidän tehtävämme on pitää huolta, että saat kodin jossa viihdyt vielä vuosikymmentenkin päästä. Siksi haluamme tarjota sinulle kokonaisuuden, jossa et joudu tekemään kompromisseja.

Yksi sopimus

Hankekokonaisuus Mammuttikodin kanssa on helppo ja vaivaton. Teemme yhden sopimuksen, joka kattaa koko kodinrakennusprojektin. Valintasi voi olla vaikkapa Muuttovalmis toimitus - joka onkin monen nykyasiakkaamme valinta juuri sen helppouden ja huolettomuuden vuoksi. Esimerkiksi muuttopäivä on tällöin tiedossa jo sopimushetkellä. Ja vaikka huolehtisit rakentamisesta itse, kerromme toimitukseen kuulumattomista osa-alueista sinulle jo sopimusvaiheessa. Näin tiedät tarkalleen mitä sinun tulee projektin aikana itsenäisesti hankkia.

Yksilöllinen

Mammuttitalot ovat tunnettuja yksilöllisyydestään ja uniikkiudestaan, sillä rakennamme ne juuri sellaisiksi, kuin asiakkaamme toivovat. Voimme tehdä mallistomme malleihin haluamiasi muutoksia tai suunnitella sinulle täysin yksilöllisen mallin. Voit olla varma siitä, että kotisi vastaa kaikkia toiveitasi ja on juuri sellainen kuin halusit.

Kestävä ja ekologinen

Hirsitalo on ekologinen ja turvallinen valinta, sillä se kuormittaa ympäristöä jo rakennusvaiheessa huomattavasti vähemmän kuin muut talot. Sillä on luonnostaan erinomaiset lämmönsäätelyominaisuudet, jonka ansiosta hirsitalon huoneilma on muita merkittävästi parempi. Hirsitalo kestää sukupolvelta toiselle. Myös puutalomme suunnitellaan mahdollisimman ekologisiksi ja voit omilla valinnoillasi vaikuttaa siihen, kuinka ympäristöystävällisesi rakennat ja asut. Mammuttimyyjäsi kertoo sinulle suunnitteluvaiheessa valinnoista, joilla voit lisätä kotisi ekologisuutta.

Vakavarainen yritys

Mammuttikoti on toiminut kodinrakenusalalla yli 27-vuotta. Tarkkaan hiotut prosessit, motivoitunut henkilöstö, laaja kokemus haastavistakin rakennushankkeista, toimijan vakavaraisuus ja luotettavat yhteistyökumppanit takaavat turvallisen pohjan kodinrakennushankkeellesi.

http://www.mammuttikoti.fi/Ota yhteyttä

Mikko Syri

Mammuttikoti

Mikko Syri

045 315 0530
mikko.syri@mammuttikoti.fi