Menneitä tapahtumia

Ilmainen pientalo kivestä -rakentajakoulu 6.10.2014

Kenelle: Pientalo Kivestä -Rakentajakoulu, on tarkoitettu oman talon rakentamista suunnitteleville tai siitä haaveileville. Myös kesämökkirakentaja tai laajennusosaa nykyiseen taloon rakentava perhe saa kurssilta paljon hyödyllistä tietoa, joka helpottaa rakennushankkeen läpivientiä. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa, kun tulee paikalle yhdessä puolison kanssa.

Tavoite: Antaa kivitalorakentajalle valmiudet rakentaa oma yksilöllinen kivitalo.

Sisältö: Pientalo Kivestä -Rakentajakoulu keskittyy kivitalon rakentamista suunnittelevien kiinnostuksen kohteisiin. Kivirakentamisen lisäksi keskeistä sisältöä ovat erilaiset rakennuttamiseen liittyvät asiat, jotka ovat vuosien varrella osoittautuneet hankaliksi hallita. Näitä ovat mm. laadukkaan suunnitteluratkaisun teettäminen, rakentamisen budjetointi ja rahoitussuunnitelma, kustannusarvion laskenta ja kustannusseuranta työn aikana. Myös rakentamisen sopimustekniikka suunnittelun sopimuksista hankintasopimusten kautta urakkasopimuksiin on mukana kurssilla. Ja miten järjestetään eri työvaiheiden laadunvalvonta, jotta lopputuloksesta tulee turvallinen ja terveellinen koti. Rakentajakoulussa esitellään myös tyypillisimmät rakennevaihtoehdot ja rakennusmateriaalit.

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa TÄSTÄ tai puhelimitse 020 340 015

Aika: maanantaina 6.10.2014 klo 17.30 - 21.00

Koulutuspaikka:
TaloTalo, Riihitontuntie 1, 01720 Vantaa
(Kauppakeskus Fresko)

Paikkoja on rajoitetusti, ilmottauduthan pikaisesti mukaan. Paikalle kannattaa saapua ajoissa tutustumaan TaloTalon toimijoihin ja näyttelytiloihin. Tilaisuudessa kahvitarjoilu.