Pientalorakentamisen uusi palvelukonsepti

TaloTalo-palvelukonseptin ideana on tarjota yhdestä paikasta kaikki tarvitsemasi kodin rakentamiseen ja remontoimiseen. Konsepti tuo käyttöösi alan parhaat toimijat ja yhteistyömallin, jolla rakennushankkeet toteutetaan hallitusti alusta loppuun.

Palvelukonsepti tarjoaa helppoutta ostamiseen ja vaivattomuutta toteutukseen, sekä aktiivista palvelua ja huolenpitoa koko projektin ajan. Saat meiltä talot, tuotteet, tekijät ja työkalut, joilla pidät talonrakennus- tai remonttiprojektisi aikataulut ja kustannukset hallinnassa, sekä kokonaisvaltaisen palvelun projektin suunnitteluun ja johtoon.

TaloTalo-verkostoon kuuluu useita eri alojen ammattilaisia. Toimijat on valittu kokemuksen, osaamisen ja luotettavuuden perusteella. Saat heiltä ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä rakentamiseen sekä asiantuntevaa apua kaikissa valinnoissasi.

Tarvitsetko yrityksellesi toimistotilaa tai ihan pelkkää näyttelytilaa?

Etsimme nyt TaloTalolle lisää asiantuntevia ja luotettavia rakennus- ja remontoimisalan yrityksiä. Pyrimme laadukkaaseen, laajaan ja monipuoliseen palveluun, joka tarjoaa asiakkaalle kaikki toimijat, mitä hän tarvitsee omassa rakennus- ja remontoimisprojektissaan. Yksilöllinen suunnittelu ja hallittu toteutus – kaikki saman katon alta.

Haluatko pistää oman toimipisteesi pystyyn TaloTalon katon alle.

Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä TaloTalon asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu@talotalo.fi tai puhelimitse 020 340 015!

Tervetuloa myös paikanpäälle juttelemaan, käyntiosoitteemme on Riihitontuntie 1, Vantaa. Olemme avoinna arkisin klo 10-18. Voit tutustua meihin myös nettisivuillamme www.talotalo.fi.

Kerro meille, mitä palveluita yrityksenne tarjoaa ja tuo yrityksesi TaloTalon tiloihin. Me vastaavasti kerromme, mitä TaloTalolla on tarjota yrityksellesi!